top of page

Dostava i povrat

Dostava

Cijenjenim kupcima nudimo dostavu za Hrvatsku i cijeli svijet preko Hrvatske pošte, GLS-a, DPD-a putem direktne dostave na vašu odabranu adresu po cijenama definiranim unutar narudžbe. Pakiranje je izvedeno tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Isporuka paketa  uslijedit će u roku od 3-7 radnih dana od primitka narudžbe u Republici Hrvatskoj; u zemljama EU i EX Yu u roku od 5- 10 radnih dana, a za ostatak svijeta od 7-15 radnih dana. Usluga pošiljke putem dostavne službe podrazumijeva dostavu na kućnu adresu kupca. U slučaju da uručenje na adresi primatelja u Republici Hrvatskoj nije moguće, djelatnik dostavne službe će vam ostaviti obavijest o naknadnoj isporuci robe.

CIJENA DOSTAVE:

 

ZA REPUBLIKU HRVATSKU I CIJELU EUROPU, DOSTAVA JE BESPLATNA

 

ZA SVE OSTALE ZEMLJE SVIJETA, IZVAN EUROPE,  CIJENA DOSTAVE JE 30 EUR-a. ZA IZNOS NARUDŽBE DO 500 €, A ZA NARUDŽBE IZNAD 500 €,  DOSTAVA JE BESPLATNA.

Zamjena i povrat

PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U slučaju da vam neki od naručenih artikala, ne odgovara ili vam se jednostavno ne sviđa, imate pravo u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke, bez navođenja razloga kupljenu, neoštećenu i nekorištenu robu, vratiti na našu adresu.

Molimo vas da uz artikle koje vraćate priložite i original računa, te sve zajedno pošaljete u originalnoj kutiji isključivo kao običan paket na adresu:

MD.KULTURA-MARINA DESIGN, obrt za modni dizajn,
vl. Marina Šimić Obradović,
21300 Makarska, Prvosvibanjska 6
Otpremne troškove kod povrata za vas neće preuzeti MD.KULTURA.  Kod zamjene artikala za istu vrstu proizvoda neće vam biti naplaćeni otpremni troškovi. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet.

Zamjenski proizvodi:

U pojedinačnim, rijetkim slučajevima, moguće je da neki od naručenih proizvoda nećemo moći isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan, a o čemu ćemo vas obavijestiti pismenim putem. Molimo vas za razumijevanje kao i da u našoj bogatoj ponudi pokušate pronaći artikl koji će vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.

Povrat novca za vraćenu robu:

Za artikle koje se niste odlučili zadržati, odnosno koje ste nam vratili, imate pravo na povrat novca i to prema sljedećem kriteriju:

za artikle plaćene općom uplatnicom na naš žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda bit će vam vraćen na tekući račun.

Ako ste artikle platili unaprijed, virmanom na žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda će vam biti vraćen na račun s kojega je uplata izvršena, 

Reklamacije:

MD.KULTURA  garantira da su svi proizvodi kupljeni u našoj e-trgovini ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dostupni.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o tome. Ako je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda mailom na adresu mdkulturafashion@gmail.com ili telefonom na broj +385 91 570 3680 kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.

Pravo je kupca da vrati proizvod u sljedećim slučajevima:

dostava proizvoda koji nisu naručeni,

dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke,

dostava proizvoda s greškom.

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod priložiti originalni račun. Reklamacije moraju biti propisno upakirane u originalnu ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

bottom of page